Varstvo osebnih podatkov
Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov / Pravila o privatnosti

LEMING d.o.o. smo zavezani k spoštovanju zakona o varstvu osebnih podatkov.

V spletni trgovini INSTAL.si za potrebe komunikacije preko obrazcev za kontakt in povpraševanje zahtevamo, da vpišete Vaše ime in priimek, mail naslov in telefonsko številko - Ime in priimek iz vljudnosti, mail naslov da Vam lahko pismeno odgovorimo, telefonsko številko pa da Vas lahko pokličemo kadar presodimo, da je bolj smotrno odgovor posredovati ustno kot pisno. Pravilnosti vnesenih podatkov ne preverjamo in jih ne uporabljamo v nobene druge namene!

Za realizacijo naročila oz pripravo ponudbe za nakup ali montažo potrebujemo poleg zgoraj navedenih podatkov tudi Vaš naslov… Naslov potrebujemo, da ga navedemo v dokumentih, ki predstavljajo osnovo za ponudbo oz pogodbo o sklenjenem poslu (ponudba ali predračun, račun, …)

Vpogled v posredovane podatke in korespondenco (pisno ali ustno) imamo zaposleni v podjetju LEMING d.o.o. za potrebe realizacije naročila ter naši poslovni partnerji v tolikšni meri, kolikor je to potrebno (naslov za dostavo ter mail in kontaktno telefonsko številko za obveščanje). Partnerji so zavezani, da bodo pridobljene podatke uporabili zgolj za namen, za katerega so jim bili posredovani.

V sklopu spletne trgovine nudimo tudi možnost, da se naročite na naše e-novice. Za ta namen v bazi hranimo le Vaš mail naslov s podatkom, kdaj ste se na novice prijavili. Prejemanje novic je povsem brezplačno, od njih pa se lahko odjavite kadarkoli s klikom na povezavo, ki jo dobite v sklopu novice.

Podatke shranjujemo trajno oz jih izbrišemo, ko presodimo, da jih več ne potrebujemo. Tretjim osebam jih bomo razkrili le, če tako veleva zakon ali pa v dobri veri za zaščito in uresničitev zakonitih interesov našega podjetja.

Kot uporabnik imate tudi pravico, da kadarkoli zahtevate vpogled, popravek ali izbris Vaših osebnih podatkov, razen tistih, ki smo jih zakonsko dolžni obdržati v arhivu (fakture in podobno).

Naša spletna stran za delovanje uporablja tudi spletne piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani ter partnerske piškotke podjetja Google Analytics za statistični pregled ogleda naše spletne strani in napredne možnosti oglaševanja. Več o piškotkih si poglejte v pravnem obvestilu o rabi piškotkov .