PayPal plačilo nakupa na INSTAL.si - LEMING d.o.o.
Pozdravljeni

Nahajate se na strani za plačilo naročila s pomočjo PayPal sistema

Če sistem PayPal uporabljate prvič ali pa ga ne poznate, si spodaj preberite pojasnila, sicer pa nadaljujte s klikom na PayPal povezavo:

Plačate lahko naročilo in znesek po izbiri

Predstavitev sistema PayPal:

Paypal je podjetje oz storitev, ki posreduje pri opravljanju plačil prek spleta. Je daleč največje podjetje v svoji dejavnosti, preko njega pa se letno izvrši več milijard transkacij. Uporabnikom omogoča anonimno, hitro ter razmeroma varno poslovanje na globalni ravni, namesto številke bančnega računa ali kartice pa uporablja za identifikacijo Vaš mail naslov.

Plačilo je možno z:
- dobroimetjem na računu PayPal
- plačilno kartico MasterCard
- plačilno kartico Visa
- plačilno kartico Diners Club (Discover)
- plačilno kartico American Express

Postopek plačila
Po preusmeritvi na PayPal se Vam odpre stran, kjer je definirano komu (LEMING d.o.o.) in koliko se plača... Stran je v angleškem jeziku! Če ste pri PayPalu že registrirani se s svojimi podatki prijavite v sistem in potrdite plačilo, če pa ste pri PayPalu prvič, pa lahko izberete "Pay with Debit or Credit Card" in naročilo plačate z Vašo bančno kartico. V tem primeru se Vam ustvari tudi PayPal račun, da boste naslednjič plačilo izvedli še enostavneje in Vam ne bo potrebno ponovno vnašati podatkov z bančne kartice.

Varnost:
S klikom na gumb "Pay Now" se izvede preusmeritev direktno na PayPal - vsi podatki, ki jih posredujete v nadaljevanju zaradi varnosti niso več dostopni nam in jih obdeluje izključno ponudnik PayPay storitve preko varne SSL šifrirane povezave. Da je povezava res varna se prepričajte sami - v ukazni vrstici mora biti obarvano v zeleno podatek o ponudniku: PayPal, Inc (US) ter začetek povezave mora vsebovati https://www.paypal.com/...

Za dodatna pojasnila in pomoč smo Vam na voljo tudi mi na tel. 040 170 674.

INSTAL.si & LEMING d.o.o.
www.instal.si