PayPal plačilo nakupa na INSTAL.si - LEMING d.o.o.
Pozdravljeni

Nahajate se na strani za plačilo naročila s pomočjo PayPal sistema

Če sistem PayPal uporabljate prvič ali pa ga ne poznate, si spodaj preberite pojasnila, sicer pa nadaljujte s postopkom plačila:

Vpišite številko naročila in znesek

EUR

Predstavitev sistema PayPal:

Paypal je podjetje oz storitev, ki posreduje pri opravljanju plačil prek spleta. Gre za daleč največjega ponudnika v svoji dejavnosti, preko njega pa se letno izvrši več milijard transkacij. Uporabnikom omogoča anonimno, hitro ter razmeroma varno poslovanje na globalni ravni, namesto številke bančnega računa ali kartice pa uporablja za identifikacijo Vaš mail naslov.

Plačilo je možno z:
- dobroimetjem na računu PayPal
- plačilno kartico MasterCard
- plačilno kartico Visa
- plačilno kartico Diners Club (Discover)
- plačilno kartico American Express

Postopek plačila
Po preusmeritvi na PayPal se Vam odpre stran, kjer je definirano komu (LEMING d.o.o.) in koliko se plača... Če ste pri PayPalu že registrirani se s svojimi podatki prijavite v sistem in potrdite plačilo, če pa ste pri PayPalu prvič, pa lahko namesto registracije izberete "Debetna ali kreditna kartica" in naročilo plačate kar z Vašo bančno kartico. Stran je v določenih primerih lahko v angleškem jeziku!

Varnost:
Pri uporabi tega vmesnika za plačilo se izvede preusmeritev direktno na PayPal - vsi podatki, ki jih posredujete v nadaljevanju zaradi varnosti niso več dostopni nam in jih obdeluje izključno ponudnik PayPay storitve preko varne SSL šifrirane povezave.

Za dodatna pojasnila in pomoč smo Vam na voljo tudi mi na tel. 040 170 674.

INSTAL.si & LEMING d.o.o.
www.instal.si