OK
Več o piškotkih in možnih nastavitvah...

INSTAL.si spletna trgovina - LEMING d.o.o.

Smo STROKOVNJAKI in imamo SUPER CENE
Pomagamo in svetujemo  040-170-674

LEMING d.o.o.

 
Možnost brezplačne dostave in dodatnih popustov*
ISKANJE

PRODAJA

 Najnižje cene ta hip
 Vodovod in ogrevanje
 Kopalniška oprema
 Bazeni in savne
 Klima in prezračevanje
 Centralno sesanje
 Luči in svetila
 Elektro program
 Orodja in pripomočki
 TM kovine
 Napihljive figure
MONTAŽA

 Dobava in MONTAŽA

SERVIS

 Servis na INSTAL.si

PROJEKTIRANJE

 Načrtovanje strojnih instalacij in opreme (PGD, PZI in PID)Ocena zadovoljstva


Vogel&Noot radiatorji

Infra savne

Sanotechnik kopalniška oprema

KOLPASAN kopalniška opremaE-noviceProdajni pogoji za nakup na INSTAL.si
Prodajni pogoji za nakup na INSTAL.si

Lastnik in upravljalec spletne strani (instal.si) je podjetje LEMING, inženiring, storitve in posredništvo d.o.o. s sedežem na naslovu  Brege 39, 8273 Leskovec pri Krškem in je registrirano pri Okrožnem sodišču v Krškem z matično številko 3617815000, osnovnim kapitalom v višini 7.500,00 EUR in številko registrskega vložka 2009/26517.

Obveznosti iz naslova ravnanja z odpadno embalažo imamo urejeno pri podjetju Surovina d.o.o.

Preko elektronske prodaje Vam nudimo predvsem instalacijski material za vodovod in ogrevanje ter kopalniško opremo domačih in tujih proizvajalcev. Ponudba obsega tudi posamezne druge proizvode, ki jih ni moč uvrstiti v ta sklop.

Smo člani Obrtne zbornice Slovenije & Trgovinske zbornice Slovenije!

Uporaba storitve elektronskega naročila v spletni trgovini INSTAL.si je brezplačna, registracija uporabnika za spletni nakup oz. oddajo naročila pa ni potrebna.

Vse cene v spletni trgovini instal.si so v EUR z vključenim 22% davkom na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo do objave novega cenika.

Pogodba o nakupu bo shranjena pri podjetju LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec, kupcu pa bo poslana tudi po e-pošti. Naknadno je dostop do izvoda pogodbe možen tako, da kupec kontaktira po e-pošti ali telefonu ter zahteva svoj izvod, le ta pa se mu pošlje po elektronski ali pa navadni pošti.


Postopek nakupa
Nakup v spletni trgovini INSTAL.si poteka na sledeč način:

Izdelki v spletni trgovini so razvrščeni po kategorijah. Če uporabnik ne ve, kje naj bi se izdelek nahajal, ga lahko poišče z iskalnikom, kjer v polje »išči« vpiše ključno besedo. Vsi izdelki imajo kar seda obširen in podroben opis, običajno pa tudi povezavo do spletne strani proizvajalca.

Izdelek, ki ga uporabnik želi kupiti, mora najprej dodati v košarico. V košarico je možno dodati poljubno število različnih ali enakih izdelkov. Izdelek iz košarice lahko naknadno (pred oddajo naročila) tudi odstrani, ali pa mu popravi količino. 

Ko se uporabnik prepriča, da ima vse želene izdelke v košarici in želi izvršiti nakup, mora najprej oddati naročilo.

Pri oddaji naročila mora kupec navesti svoje osebne podatke, telefonsko številko, naslov za izdajo računa, naslov za dostavo,... ter izbrati način plačila in dostave.

Sprejemamo sledeče načine plačevanja (plačilo po predračunu):
- nakazilo na naš bančni TRR račun preko e-bančništva (NLB-Klik, SKB-net ali podobno),
- gotovinsko vplačilo na naš bančni TRR račun s položnico (pošta, banka,...)
- PayPal vplačilo (MasterCard, Visa, American Express, Diners)
- gotovinsko vplačilu na sedežu podjetja ali ob prevzemu naročila NI možno!

Glede dostave lahko izbirate med:
- plačljiva dostava naročenega blaga
- brezplačna dostava pod našimi pogoji ugodnosti
- osebni prevzem v PE Krško oz po dogovoru (LJ, MB)

Podrobnosti povezane s plačilom in dostavo so pojasnjene v informacijah za plačilo in dostavo.

Če imate kakršnekoli zahteve, želje ali vprašanja, nam to prosim zabeležite pod opombo.

Če gre za nakup, kjer je kupec podjetje, potem prosim navedite tudi točne podatke o podjetju. Ti so nujno potrebni, da Vam lahko izstavimo račun v skladu z zakonodajo.

Za zaključek oz uspešno oddajo naročila se morate v celoti strinjati s prodajnimi pogoji in načinom plačila ter dostave in ostalimi pogoji za dodaten prihranek pri nakupu. Če se z vsemi navedenimi pogoji v celoti ne strinajte, potem nakup oz. oddaja naročila ni možna!

Ko vse te podatke izpolnete, jih še enkrat temeljito preglejte. S klikom na "Zaključi nakup in oddaj naročilo" jih potrdite, na ekranu pa se Vam izpiše obvestilo, da je naročilo uspešno oddano.

Na svoj elektronski naslov boste takoj prejeli obvestilo o sprejetem naročilu, skupaj z vsemi podatki, ki ste jih navedli, ko ste naročilo oddali. Na vsakem prejetem sporočilu po e-pošti je naveden tudi status naročila. Status naročila je lahko:

"V čakalnici"
To pomeni, da smo vaše naročilo sprejeli in zabeležili v bazo naročil.

"Čakamo na plačilo"
Ponudnik je naročilo grobo pregledal in Vas pozval za potrditev naročila oz. za plačilo po predračunu. Hkrati z obvestilom o spremembi statusa naročila Vam je poslan tudi izpolnjen plačilni nalog, katerega lahko poravnate preko e-bančništva ali pa plačilo izvedete na katerikoli banki ali pošti. Veljavnost ponudbe oz. rok za plačilo (potrditev) naročila je 3 dni od dneva oddaje naročila oz. po dogovoru!

"V obdelavi"
Ponudnik v tej fazi naročilo še enkrat podrobno pregleda in preveri dobavljivost naročenih izdelkov. Pri tem postopku lahko ponudnik naročene izdelke potrdi ali zavrne. Naročilo se zavrne, če je izdelek nedobavljiv pod napisanimi pogoji. To pravico si pridružujemo na osnovi dejstva, da smo pogodbeni prodajalec in da vedno ne uspemo pravočasno uskladiti podatkov s poslovnimi partnerji. V primeru, da izdelek ni dobavljiv pod napisanimi pogoji, se stranki (naročniku) vrne vplačana kupnina v celoti ali se dogovori za katero drugo rešitev (zamenjava izdelka s podobnim ali podobno). Za preverjanje verodostojnosti podatkov in točnosti dobave ali drugih usklajevanj, lahko ponudnik ali njegov pogodbeni partner tudi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

"Poslano"
Ponudnik po elektronski pošti obvesti kupca o predvidenem roku oz. času dostave. 
V primeru da je rok dobave za Vas nesprjemljiv, imate vseskozi možnost odstopa od naročila brez stroškov, razen če je dogovorjeno drugače.

"Zaključeno"
Naročilo je zaključeno, ko kupec prejme blago in ima do ponudnika poravnane vse obveznosti.
V tej fazi se tudi izpiše račun za dostavljeno blago in se ga stranki pošlje po e-pošti.

"Reklamacija"
Naročilo ima status reklamacija, kadar pride do zapletov pri dobavi, dostavi ali obdelavi podatkov.
V tem primeru lahko INSTAL.si ali pogodbeniki kontaktirajo s kupcem preko e-pošte ali kontaktne telefonske številke navedene ob oddaji naročila.

"Preklicano"
Naročilo je preklicano, če kupec v dogovorjenem roku ne izpolni obveznosti iz naročila do ponudnika ali če odstopi od naročila.

Cena izdelka po oddaji naročila je fiksna, pravico do spremembe cene si pridružujemo le v primeru, če se ugotovi, da se je vrednost izdelka oz vsota vrednosti vseh izdelkov v redni prodaji pred oddajo naročila spremenila za več kot 50 eur. To pravico si pridržujemo na osnovi dejstva, da smo pogodbeni prodajalec in da vedno ne uspemo pravočasno uskladiti podatkov s poslovnimi partnerji. V takem primeru bomo zaplete reševali skupaj z Vami in boste o tem pravočasno in korektno obveščeni. V primeru da nebi našli skupne rešitve imate vseskozi možnost odstopa od naročila brez stroškov. 

Vedno, ko se status naročila  spremeni, prejmete obvestilo na svoj elektronski naslov.

Ko je naročilo zaključeno, takrat trgovec po e-pošti pošlje kupcu račun, V primeru da izrecno zahtevate se Vam lahko račun pošlje tudi po navadni pošti. Račun se pošlje na isti e-naslov kot Vam je bil poslan predračun in vsa nadaljna obvestila.


Obveze kupca
Kupec se obvezuje, da:

• bo prevzel naročeno blago,
• bo ob prevzemu preveril verodostojnost blaga,
• bo plačal blago na izbrani način,
• ne bo nakupoval v imenu tretje osebe in
• ne bo zlorabljal pravice do vračila blaga.

Če naročilo potrdite s PayPal vplačilom se naročilo v izogib zlorabi od tega trenutka naprej smatra kot naročilo z obveznostjo plačila. To pomeni, da v kolikor bi bilo vplačilo naknadno stornirano oz povrnjeno plačniku ste kot kupec dolžni prodajalcu poravnati vsa zahtevana plačila, vključno z dodatnimi stroški, ki bi nastali kot posladica izkoriščanja sistema PayPal oz zlorabe.


Obveze trgovca
Trgovec se obvezuje, da bo:

• skrbel za varnost osebnih podatkov v skladu z zakonodajo,
• poskušal kar najbolje predstaviti  (z besedo in sliko) vsak izdelek v spletni ponudbi,
• jasno navedel ceno vsakega izdelka in se trudil redno ažurirati cene
• omogočil dostavo naročenih izdelkov v razumnem roku,
• omogočal kupcu komunikacijo po elektronski pošti ali preko telefona,
• predstavil kupcu možnosti vračila blaga oziroma postopek reklamacije poškodovanega blaga.


Garancija / Stvarna napaka
Vsem kupljenim izdelkom z garancijo je priložen garancijski list, navodila za montažo in vzdrževanje ter seznam pooblaščenih serviserjev. Dokumentacija se nahaja v notranjosti embalaže ali pa je prilepljena na embalažo.

Prodajelec ni pooblaščen za ugotavljanje napak na izdelku. Pristojnost za presojo glede napake ima le pooblaščen servis, zato zamenjava izdelka ali vračilo izdelka brez mnenja pooblaščenega serviserja ni možna.


Preklic naročila, vračilo blaga, odstop od nakupa
Kupec ima skladno z zakonodajo pravico, da v roku 14 dni od prevzema blaga sporoči namero o odstopu od pogodbe brez navedbe razloga za takšno odločitev. V naslednjih 30 dneh mora kupec vrniti prevzeto blago v originalni in nepoškodovani embalaži. Vračilo izvede na naslov LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec na lastne stroške. Prodajalec kupcu vrne celotno kupnino v roku 30 dni od prejema obvestila o odstopu. Če kupec vrne blago brez predhodnega obvestila o odstopu v roku za odstop od pogodbe, se vrnjeno blago šteje kot sporočilo o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti čisto in nerabljeno ter v originalni in nepoškodovani embalaži. Blaga kupec prej ne sme uporabljati niti ga ne sme začeti sestavljati ali odpirati posamezne komponente saj to praviloma ni dovoljeno niti v klasičnih trgovinah. Vračilu mora biti priložen tudi originalni račun ter številka bančnega računa, kamor se vrne denar.
Če trgovec oceni, da blago ni vrnjeno v enakem stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si trgovec pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne – in tokrat nepreklicne – dostave takšnega blaga kupcu na njegove stroške.

Trgovec si pridržuje pravico do zavrnitve pošiljk z odkupnino.

Vračilo blaga ni možno za tisto blago, ki ni redno na zalogi, in je naročeno posebej za stranko na osnovi oddanega in vplačanega naročila. Dolžnost stranke je, da se predhodno pozanima o vseh lastnostih naročenega izdelka!
Seznam izdelkov, katerih vračilo ni možno, je objavljen na naši spletni strani  http://www.instal.si/nevracila.pdf

Ta določila ne velja v primeru, ko je kupec podjetje - veljajo skladno z zakonodajo le za fizične osebe brez dejavnosti. Podjatja in fizične osebe z dejavnostjo pravice do vračila / odstopa nimajo.


Naročila z daljšim dobavnim rokom
Kadar je predmet naročila izdelek z daljšim dobavnim rokom (prednaročilo, rezervacija, izdelava po meri in podobno) se lahko za potrditev naročila dogovori vplačilo celotnega ali pa samo delnega zneska. Kadar se vplača samo del naročila (akontacija) se preostala razlika doplača naknadno, praviloma pred dobavo oz po dogovoru. Kupec ima kljub vplačani kupnini možnost, da kadarkoli odstopi od naročila brez stroškov in zahteva vračilo že vplačanega zneska, razen kadar je dogovorjeno drugače oz gre za izdelek, ki je narejen po meri kupca in ga ni možno več preklicati.

Dobavni roki ob oddaji naročila so vedno navedeni informativno in se lahko razumno podaljšajo. V primeru, da dobava zamuja nerazumno dolgo lahko na realizacijo počakate ali pa od naročila odstopite. V primeru odstopa se vrača vplačani znesek v celoti. 

Odškodninske dgovornosti iz naslova morebitnih zamud ali stornacij naročil ne prevzemamo in vračamo vplačano kupnino v celoti. Odstopnina oz. skesnina za obe pogodbeni stranki je 0,00 (nič) eur.

Varovanje podatkov
V spletni trgovini instal.si se zavezujemo k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri vpisu v spletno trgovino, bodo uporabljeni le za potrebe pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativnega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo ter se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene oziroma ne bodo posredovani tretji osebi (izjema so nujni podatki za dosatvo ki jih posredujemo odpremi). K varovanju podatkov nas zavezuje zakon o zaščiti osebnih podatkov.

Za varnost svojih podatkov je odgovoren tudi uporabnik, ki mora skrbeti, da njegovih podatkov za dostop do spletne trgovine, ne pridobi tretja oseba.

Pojasnila glede zbiranja in obdelave osebnih podatkov so podrobneje pojasnjena v sklopu informacij »Varstvo osebnih podatkov«.


Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na instal.si . Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov in cena spremenijo tako hitro oz nepričakovano, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletni strani. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka

INSTAL.si oz LEMING d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v opisih in tehničnih podatkih ali za napačno interpretiranje navedenih podatkov. Tehnični podatki in izdelki se lahko spreminjajo oziroma izboljšujejo brez predhodne najave, kar velja tudi za že naročene izdelke.

Dobavni rok začne teči z dnem prejetja vplačila za naročilo na naš bančni račun. INSTAL.si oz LEMING d.o.o. ne odgovarja za zamude, ki bi nastale iz razlogov na katere nimamo direktnega vpliva (npr. odprema iz skladišča našega dobavitelja, zamude dostavnih služb in podobno). Naveden dobavni rok je pogojen s stanjem zaloge v skladišču pri nas oz dobavitelju, le ta pa se lahko v času od poizvedbe oz oddaje naročila do potrditve z vplačilom spremeni. Rezervacija izdelkov v naprej ni možna!

INSTAL.si oz LEMING d.o.o. ne prevzema odgovornosti za nikakršno škodo, ki bi/je nastala zaradi uporabe informacij in podatkov objavljenih na www.instal.si ali zaradi okvare in/ali zaradi zamude pri dobavi izdelkov.


Reševanje sporov
V primeru, da pride do sporov, se bo ponudnik po svojih najboljših močeh prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Pisne reklamacije in pritožbe lahko naslavljate na »LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec s pripisom za INSTAL.si« ali na naš elektronski naslov info@instal.si ali pa se na nas obrnete neposredno na tel. št. 040-170-674.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov (IRPS)
Za reševanje izvensodnih potrošniških sporov je pristojen izvajalec IRPS - Evropski center za reševanje sporov, Tomšičeva 6, 1000 Ljubljana, info@ecdr.si, tel. 08 205 65 90, kontaktna oseba Uroš Petohleb - pooblaščen s strani države skladno z zakonom ZIsRPS (Uradni list RS. št. 81/15).
Povezava do platforma Evropske komisije za spletno reševanje potrošniških sporov (Platforma SRS) : https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL
 

Odgovori na pogosta vprašanja u vezi prodajnih pogojev in načinu poslovanja so objavljeni na naši spletni strani med informacijami "Pogosta vprašanja in odgovori" in so sestavni del prodajnih pogojev oz jih dopolnjujejo.

Prodajni pogoji in pogoji glede plačila, dostave in pogojev za dodatne ugodnosti veljajo do objave novih pogojev!

 

Ekipa INSTAL.si spletne trgovine - LEMING d.o.o.

INFORMACIJE

- INSTAL.si - predstavitev

- Plačilo in dostava

- Dodatne ugodnosti

- Prodajni pogoji

- Montažni pogoji

- Varstvo osebnih podatkov

- Obvestila

- Garantirano najnižje cene

- Pogosta vprašanja in odgovori

- Mnenja naših kupcev

- Pišite nam!

Značka STL

Zanesljiv spletni trgovec
že četrto leto zapored!DostavaPayPal
1stavno


Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom ali položnico!

 

 * brezplačna dostava in dodatni popusti dostopni le pod posebnimi pogoji! Cene veljajo do objave novega cenika!

Pravno obvestilo o rabi piškotkov

INSTAL.si spletna trgovina, LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec, ID št za DDV: SI22458352, Matična številka: 3617815000

Prikazana je klasi??na razli??ica spletne strani na resoluciji . Preklopi na mobilni prikaz!