OK
Več o piškotkih in možnih nastavitvah...

INSTAL.si spletna trgovina - LEMING d.o.o.

Smo STROKOVNJAKI in imamo SUPER CENE
Pomagamo in svetujemo  040-170-674

LEMING d.o.o.

 
Možnost brezplačne dostave in dodatnih popustov*
ISKANJE

PRODAJA

 Najnižje cene ta hip
 Vodovod in ogrevanje
 Kopalniška oprema
 Bazeni in savne
 Klima in prezračevanje
 Centralno sesanje
 Luči in svetila
 Elektro program
 Orodja in pripomočki
 TM kovine
 Napihljive figure
MONTAŽA

 Dobava in MONTAŽA

SERVIS

 Servis na INSTAL.si

PROJEKTIRANJE

 Načrtovanje strojnih instalacij in opreme (PGD, PZI in PID)Ocena zadovoljstva


Vogel&Noot radiatorji

Infra savne

Sanotechnik kopalniška oprema

KOLPASAN kopalniška opremaE-noviceDostava in način plačila
Dostava in način plačila

Plačilo naročenega blaga

Ko oddate naročilo, prejemete po e-pošti uradni predračun za naročilo s plačilnim nalogom oz položnico in obvestilom o predvidenem roku dobave. Plačilo lahko izvedete z bančnim nakazilom na naš TRR preko e-bančništva (NLB-Klik, SKB-net ali podobno), lahko pa naročilo vplačate tudi z gotovino s položnico na pošti ali banki,... Druga možnost plačila je brezgotovinsko PayPal plačilo (MasterCard, Visa, American Express, Diners). Gotovinsko plačilo na sedežu podjetja ali ob prevzemu naročila NI možno. Za poplačilo lahko izberete tudi storitev obročnega plačila "1stavno" pri Summit Leasing Slovenija d.o.o.. Potrdila o plačilu ni potrebno pošiljati, saj Vam mi pošljemo potrdilo o prejetem nakazilu takoj, ko so sredstva na našem bančnem računu. Postopek dostave blaga steče po prejemu nakazila! Rok dobave lahko pred naročilom preverite za vsak izdelek posebej preko obrazca za preverjanje zaloge, po e-pošti ali telefonu.

Dostava naročenega blaga

Naročeno blago Vam dostavimo na Vaš naslov do prvih vhodnih vrat* običajno v roku 2-3 dni za izdelke iz zaloge, ostale pa naknadno skladno z dogovorom. Vaša dolžnost je zagotoviti možnost dostave z običajnimi dostavnimi vozili, vključno s kamionskim dostopom. V kolikor le-ta ni možen, nas morate o tem obvestiti pri oddaji naročila. Ob prevzemu blaga ste dolžni podpisati potrdilo o prevzemu pošiljke - v primeru, da so na embalaži vidne poškodbe se pred podpisom dokumenta prepričajte, da vsebina pošiljke ni poškodovana. Če se slučajno izkaže, da je vsebina poškodovana je potrebno z dostavno službo narediti zapisnik o poškodovani pošiljki. Posebno pozornost namenite rizičnim pošiljkam, ki se lahko hitro poškoduje kot je npr. steklo, keramika, pohištvo in podobno. Poškodbo krhkih izdelkov je ob prevzemu tudi brez odpiranja embalaže nemogoče spregledati, saj se ob premiku takega paketa sliši specifični zvok premikajočih se delcev. Kasnejše reševanje reklamacij vezanih na poškodbe ob dostavi je v pristojnosti dostavne službe in nanj nimamo direktnega vpliva..

V izogib nevšečnostim priporočamo, da vsako prevzeto pošiljko pregledate že takoj ob dostavi. Kasnejši zahtevki se namreč lahko tudi zavrnejo, v kolikor ni možno izključiti Vaše odgovornosti za napake. Izdelkov z originalno tovarniško embalažo ne odpirajte, dokler se ne prepričate da dostavljen proizvod po nazivu oz šifri ustreza naročenemu in da ga boste obdržali. V primeru reklamacije poškodovanega izdelka je obvezno potrebno priložiti slike izdelka in nepoškodovane embalaže. Do zaključka reklamacijskega postopka je potrebno z blagom in embalažo ravnati kot dober gospodar.

Pri dostavi večjih pošiljk (nad 1,5m dolžine ali nad 50kg) lahko pride do zamud. Te vrste pošiljk se namreč smatrajo kot tovor, dostavne službe pa si zanje pridržujejo pravico do korekcije termina (do 3 dni dodatno) v kolikor so njihove kapacitete zasedene. Prosimo za razumevanje.

* Blaga ob dostavi dostavljalec ne prenaša, ne nosi v stanovanje, niti ga ne priključuje! Dostavi ga toliko daleč, kolikor je pač možen dostop z dostavnim vozilom. Primeren dostop za dostavno vozilo je čvrsti teren - asfaltna cesta, beton ali ravna utrjena makedamska površina (zemlja ali travnik ni primerno). Ob poti ne sme biti ovir (veje in podobno) v širini minimalno 50 cm od kamiona z vseh strani.

brezplačna dostava pod našimi pogoji ugodnosti

Brezplačno dostavo lahko izkoristite za Vsa naročila nad 150 eur skladno z našimi pogoji ugodnosti. Bistvo teh pogojev je soglasje, da boste naročene izdelke sprejeli in da od naročila ne boste odstopili oz. ga naknadno po vplačilu spreminjali. V primeru, da bi bilo dostavljeno blago ob prevzemu poškodovano imate kljub vsemu pravico do vračila oz. zamenjave blaga! Ti pogoji so podrobneje opisani v informacijah za dodatne ugodnosti.

plačljiva dostava naročenega blaga

Naročeno blago Vam bo dostavila pogodbena dostavna služba. Strošek dostave bo zaračunan skupaj z naročenimi izdelki na predračunu, razen če ste se odločili za našo brezplačno dostavo pod našimi pogoji ugodnosti. 
Strošek klasične dopoldanske / zgodaj popoldanske plačljive dostave med delovniki je sledeč:

manjši paket poslan po pošti (do cca 2 kg) = 5,00 eur
srednji paket običajne oblike (do cca 10 kg) = 7,50 eur
večji paket običajne oblike (do cca 20 kg) = 10,00 eur
paket neobičajne oblike (1.5m - 1,99m, do cca 20 kg, krajše cevi in podobno) = 15,00 eur
dostava drobnega blaga s kamionom = 25,00 eur
dostava s kamionom, pazljivejše ravnanje = 36,00 eur
dostava velikih in težkih izdelkov (večji bojlerji, zalogovniki, kotli in podobno) =  od 50 do 100 eur
dostava gradbenega materiala z razlaganjem = po dogovoru oz od 100 eur naprej
dostava v tujino (odvisno od vrste blaga in destinacije) = po dogovoru

Za naročila nad 150 eur je lahko dostava brezplačna skladno z našimi pogoji ugodnosti!

Strošek dostave plačate skupaj z naročenimi izdelki v sklopu predračuna kjer je strošek natančno definiran!

Če izrecno zahtevate in zapišete pod opombo pri oddaji naročila je lahko dostava tudi v popoldanskem terminu in/ali pod dodatnimi opcijami, vendar je za to potrebno doplačilo skladno s cenikom dostavne službe oz. po dogovoru.

Osebni prevzem naročenega blaga

Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v PE Krško ali po dogovoru (LJ, MB). Predpogoj je oddano naročilo preko spleta in plačilo po predračunu, naročeno blago pa lahko prevzamete s potrdilom o plačilu na dogovorjenem naslovu.

Dostava blaga za montažo

Kadar poleg izdelkov naročite tudi montažo, Vam le te dostavimo praviloma enako kot bi opravili samo nakup izdelkov, monter pa izvede montažo naknadno. Za material ste od prevzema do montaže odgovorni sami. Izjemoma se je možno dogovoriti tudi za dostavo izdelkov hkrati s prihodom monterja, vendar pa to velja le za določene manjše in izbrane izdelke glede na naše zmožnosti.

INFORMACIJE

- INSTAL.si - predstavitev

- Plačilo in dostava

- Dodatne ugodnosti

- Prodajni pogoji

- Montažni pogoji

- Varstvo osebnih podatkov

- Obvestila

- Garantirano najnižje cene

- Pogosta vprašanja in odgovori

- Mnenja naših kupcev

- Pišite nam!

Značka STL

Zanesljiv spletni trgovec
že četrto leto zapored!DostavaPayPal
1stavno


Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom ali položnico!

 

 * brezplačna dostava in dodatni popusti dostopni le pod posebnimi pogoji! Cene veljajo do objave novega cenika!

Pravno obvestilo o rabi piškotkov

INSTAL.si spletna trgovina, LEMING d.o.o., Brege 39, 8273 Leskovec, ID št za DDV: SI22458352, Matična številka: 3617815000

Prikazana je klasi??na razli??ica spletne strani na resoluciji . Preklopi na mobilni prikaz!